Despre Apa termala -AQUASTAR

AquaStar este primul şi în acest moment UNICUL aquaparc din regiune.

Aquapark-ul Aquastar dispune de două bazine cu apă termală, unul semiacoperit şi unul în aer liber. Apa termală din cele două piscine, este captată din puţurile proprii, de la o adâncime de 1300 m, respectiv 600 m, având o temperatură de 70 °C, respectiv 38 °C.  

 

 

 

Apa termală de la Aquastar ajută cel mai mult la vindecarea afecţiunilor locomotorii, afecţiuni ale sistemului osteo-musculo-articular (dureri de spate-lumbago, discopatie, hernie de disc) ortopedice (afecţiuni la nivelul membrelor superioare, inferioare şi la nivelul coloanei vertebrală), post-traumatice, reumatologice:  - degenerative/artrozice (coxartroză, gonartroză,spondiloză etc.) - abarticulare (periartrite, tendinite, etc), afecţíuni neurologice - centrale sau periferice (pareze, paralizii, etc) ginecologice - urologice şi dermatologice).

Apa termală este un agent perfect în accelerarea procesului de regenerare şi de osteosinteză, după fracturi, entorse, luxaţii sau după operaţii chirurgicale,ortopedice în stadiu de recuperare.

Adevarata binefacere are loc în urma unui tratament de 1-3 săptămâni, dar începuturile vindecării se pot observa şi după o perioadă mai scurtă de tratament.

Pentru îmbunătăţirea efectelor benefice ale apei termale, se recomandă un tratament complementar cu  proceduri hidro-fizio-kinetoterapeutice, care se pot face  personalizat şi individual la Aqua Medica.

Apa termală şi tratamentele de recuperare medicală, împreună, duc la îmbunătăţirea sănătăţii pacienţilor.