Despre Masaj Capilar Indian

 

Masajul indian pentru cap este un remediu extraordinar împotriva stresului şi este de asemenea benefic împotriva căderii părului prin faptul că stimulează circulaţia sanguină la nivelul foliculilor firului de păr. Masajul capilar se poate practica şi cu scopul de a reduce tensiunile şi durerile provocate de migrene şi nevralgii, este folosit drept remediu neinvaziv pentru întinerire, pentru îmbunătăţirea stării de concentrare ori ca stimulent al circulatiei sanguine la nivelul capului, gâtului, feţei sau al umerilor.

Aceas tip de masaj  se bazează pe o serie de mişcări riguroase, ce stimulează chakrele (centrele de energie ale organismului). Se efectuează cu ulei aromatic încălzit şi constă din manevre şi presiuni uşoare. Durata unor şedinţe este de 45 minute ( pentru preţ click aici). Complectat cu un masaj facial sau cu un peeling corporal urmat de o şedinţă de saună oferă o adevărată răsfăţ pentru corp şi suflet.

 

Acest tip de masaj este atât de relaxant, încăt multe persoane adorm imediat după şedinţă, de aceea este considerat şi o bună metodă de a scăpa de insomnie. Uleiul esenţial utilizat este mult mai uşor absorbit de pielea capului şi a celorlalte porţiuni masate, prin mişcările efectuate în timpul masajului. Acest lucru ajută la îndepărtarea mătreţii, a măncărimilor de la nivelul scalpului sau la hidratarea intensă a pielii uscate. Masajul indian nu trebuie combinat in mod obligatoriu cu uleiuri, dar cele mai bune rezultate se obţin aşa.

Doresc online o programare  la acest tratament: www.aquastarmedica.com