Recomandările noastre

Stimați clienți Aqua Medica

-         Pentru o colaborare cât mai eficientă, vă rugăm să vă prezentați la recepția Aqua Medica cu cel puțin zece minute înaintea începerii tratamentului propriu-zis.

-         În prima zi de tratament veți primii un programator (un abonament cu data și ora ședintelor) pe care vă rugăm să-l aduceți cu dumneavoastră de fiecare dată când veți venii la tratament, pentru a vă putea legitima. Pe baza acestui abonament, puteți intra și pe la recepția AquaStar.

-         Veți primii mesaje pe numărul dumneavostră de telefon pentru fiecare terapie în parte cu 24 h și cu 2h înaintea începerii  ședinței. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste mesaje pentru a ajunge la timp la tratament. În cazul în care pentru o reprogramare sau pentru o anulare primiți notificare veți fi  sunat imediat și de la recepție pentru confirmare.

-         În cazul ședințelor de kinetoterapie în sală, pentru comoditatea dumneavoastră, aduceți îmbrăcăminte lejeră (tricou, pantaloni scurți, șosete sau pantofi de sport), pentru  kinetoterapie în apă  aduceți costum de baie, o pereche de papuci și un prosop.

- Din data de 01.08.2016 Aqua Medica are contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Satu Mare.

Pentru consultaţii şi tratamente de recuperare medicală  programarea prealabilă este obligatorie. Vă rugăm la consultaţie să aveţi la Dvs. biletul detrimitere eliberat de medicul de familie sau de alt medic specialist in ultimele 30 de zile+ card de sănătate+ dovada calităţii de asigurat (adeverinţă de asigurat, adeverinţă de la locul de muncă, adeverinţă de la şcoală/facultate sau cupon de pensie).

IMPORTANT !

Toţi pacienţii înscrişi pe lista de aşteptare vor fii resunaţi inainte de  prima consultaţie.

Lipsa confirmării exclude posibilitatea planificării la consultaţie şi implicit la tratament.

-   Pe durata tratamentului la Aqua Medica beneficiați și de intrare gratuită la bazine în cazul în care aveți un pachet de min 200 lei * aici nu sunt valabile pachetele gratuite decontate de către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate  ( de ex. la 10 zile de tratament aveți 10 bilete de intrare,  1/zi ) Aveți dreptul la un însoțitor a cărui bilet de intrare costă doar 10 lei /105’. Taxa pentru depășirea timpului este de     0,20 bani/minut. 

-         În fiecare zi veți primi un ceas magnetic la recepția Aqua Medica pe care aveți încărcat un dulap, la plecare suneți obligat să-l  predați la una dintre recepțiile din Aquapark.

-         În cazul în care nu puteți să vă prezentați la tratament, aveți obligația să ne înștințați telefonic la unul din numerele de telefon: 0361 409 898-105/ 0748057781 pentru a va putea reprograma. În caz contrar, pierdeți ziua gratuită. Numărul de telefon de pe care primiți mesajele cu datele și orele programărilor, este destinat exclusiv notificărilor. Nu răspundeți și nu sunați pe acest număr de telefon.

Mulțumim pentru colaborare!   Echipa Aqua Medica